Blog

Alle trends, tips en weetjes op het gebied van slapen op één pagina. Antwoord op al je vragen rondom boxsprings en een berg aan slaapkamer inspiratie.

-Tips-

Tips voor een goede nachtrust

28-03-2019
Slaaptip 1: Neem overdag geregeld even rust Ga tussen alle hectiek door even wandelen of trek je kort terug voor een meditatie. Zo leert je lichaam soepel te schakelen tussen de actieve stand en de ruststand, waardoor het ’s avonds...

-Tips-

Een uur meer of minder slapen?

27-03-2019
1. Waarom hebben we een zomer- en wintertijd? Allereerst goed om te weten: de wintertijd is eigenlijk de 'normale' tijd. Die duurt vijf maanden. Het is juist de zomertijd waarbij van de standaardtijd wordt afgeweken door de klok een uur...

-Inrichting-

Slaapkamer inrichten voor jouw bed

14-03-2019
Hoe vind ik de juiste maar en hoe maak ik optimaal gebruik van de ruimte? Met deze tips zorg je voor het optimale interieur voor jouw slaapkamer.

-Inrichting-

Hoe groot moet je bed zijn?

01-03-2019
Is je bed toch net te klein of te groot? We vertellen je waar je precies op moet letten tijdens het uitzoeken van een nieuw bed.
Inspiratie

Nachtrijk: ‘s lands beste boxspring qua lig- én prijscomfort.

Nachtrijk is een in Nederland ontwikkeld concept, dat vertaalt zich in een oerdegelijk slaapsysteem met kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen. Alle boxsprings zijn standaard uitgerust met een ingenieus verstelbaar pull-back systeem. En de prijs? Dat is ons sterkste wapenfeit; die is comfortabel laag te noemen, gezien de hoge kwaliteit die u er voor krijgt.

Alle boxsprings zijn standaard uitgerust met een 500 pocketveren matras, 7 comfortzones en een luxe comfort HR topper. En wil je echt als een koning of koningin slapen? De elektrisch verstelbare boxspring wordt met het pullback-systeem in een eenvoudige handeling in een comfortabele positie gebracht. Daarnaast heeft Nachtrijk meerdere matrassen en toppers in de collectie zodat we bij iedereen zijn of haar gewenste ligcomfort kunnen creëren. En de prijs? Dat is ons sterkste wapenfeit; die is comfortabel laag te noemen, gezien de hoge kwaliteit die u er voor krijgt.

FOLLOW US ON
MEEST BEKEKEN

Een uur meer of minder slapen?

1. Waarom hebben we een zomer- en wintertijd? Allereerst goed om te weten: de wintertijd is eigenlijk de 'normale' tijd. Die duurt vijf maanden. Het is juist de zomertijd waarbij van de standaardtijd wordt afgeweken door de klok een uur vooruit te zetten. Die zomertijd is om te voorkomen dat...

-Boordevol slaapkamerinspiratie-

Inspiratie

Is je slaapkamer toe aan een make-over? Zoek hier naar inspiratie voor jouw nieuwe interieur.

29-03-2019

Books

26-03-2019

rainy days