’s Lands beste boxspring qua lig- én prijscomfort. Nachtrijk is in Nederland ontwikkeld door vakkundige slaapspecialisten met rijke kennis en jarenlange ervaring. Het resultaat is een prachtige boxspringlijn waarin al deze kennis en krachten gebundeld zijn. Een oerdegelijk Nederlands slaapsysteem met kwalitatief hoogwaardige materialen en onderdelen. En wil je echt als een koning of koningin slapen? Wil je echt als een koning of koningin slapen? Met onze draadloze bediening wordt de elektrisch verstelbare boxspring met een simpele handeling in een comfortabele positie gebracht, waardoor het aanpassen moeiteloos en gemakkelijk wordt. Daarnaast heeft Nachtrijk meerdere matrassen en toppers in de collectie zodat we bij iedereen zijn of haar gewenste ligcomfort kunnen creëren.

En de prijs?
Dat is ons sterkste wapenfeit; die is comfortabel laag te noemen, gezien de hoge kwaliteit en hoogwaardige materialen die u daarvoor krijgt.

Royaal slapen.
Rijkelijk uitgerust.

Vind een
Nachtrijk dealer
bij jou in de buurt!

Verkooppunten

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.